Hej! Jag och min sambo har nu försökt att bli gravida i 4 månader. Kanske låter lite för vissa, jag vet inte. Men ibland kan jag inte låta bli att tänka på "vad gör vi för fel?" Vi har sex 6 dagar där runt min ägglossning. Typ 3 dagar innan, på ÄL dagen och 2 dagar efter. Ibland så pallar jag inte (inte för att jag är lat utan för jag har svårt att bli kåt så många dagar!) och då får han komma i mig utan att jag är sådär super sugen.. Någon annan som känner igen sig? Vad ska jag göra, håller på att bli galen? Och så bläddrar man på sociala medier och ser ALLA bli gravida, är det för tidigt för oss att söka hjälp och vart ska man vända sig isf? Tänk om det är något fel på någon av oss..? Någon annan som inte blir gravid på första försöket som det känns som alla blir runt mig. :( Börjar tappa hoppet som ni kanske hör.