Blir galen på mig själv snart. Hade en ovanligt kort men riklig mens 7-10 mars. Enligt app och uträkning borde jag ha ägglossning nu, är på dag 12 I cykeln idag. Har oftast 26dar lång cykel och 12 dagar lång Lutealfas iaf de senaste 4 mån. Ägglossningstest visa negativt. Testat negativt sen i söndags. Tagit de på em när ja inte kissat på länge. Mått illa, svullen mage enormt trött, och större bröst sen 1 vecka innan förra mensen. Gravtest negativt då fick mens o tog ett i efterhand här om dan mitt på dan även det negativt. Fick idag en ljusrosa flytning. Enbart på papper när jag torkar mig, inte så att det kommer ut eller är i behov av skydd. Vad är det för nåt? Är de ägglossningen som är på g? Skulle jag kunna vara låg hormonare + fått mens o ändå vara gravid? (Låter osannolikt) Är ju ingen blödning. Har en testad och säker partner och donator så tror ej på sjukdomar.. Aldrig haft rosa flytningar förut vare sig som gravid vid ägglossning eller innan mens. Enbart ljusbruna o mer åt de blodiga... Any Ideas?