Jag skrev ett inlägg igår men det blev väldigt rörigt och jag visste inte så mycket vad det handlade om, är iallafall i v. 7+1. Jag började blöda för över en vecka sen och gjorde två VUL förra veckan. Jag fick veta att det här inte var en normal graviditet, att fostret var för litet, att man inte kunde se några hjärtslag och att jag förmodligen skulle få missfall. Började blöda ännu mer och fick ut klumpar, så igår fick jag en ny tid för VUL då helt säker på att det var ett missfall. Men man hittade ett foster med hjärtslag. Dock så har jag nu förstått (efter en del googlande) att jag har en blodansamling i livmodern ovanför hinnsäcken. Det kan ha varit en tvilling som inte klart sig. Har aldrig hört om detta tidigare och undrar om det är någon som varit med om samma sak? Dom kan inte säga i nuläget hur graviditeten kommer fortgå. Men skulle gärna höra om någon varit med om samma och hur det gick.