Hej alla! Jag måste få höra om någon mer äter trombyl och tar innohep? Jag är gravid 7+1 och jag tar innohep sprutor och trombyltablett för att jag har haft blodproppar i lungorna två gånger. I lördags fick jag bruna flytningar och började att blöda rikligt i måndags... Jobbar inom stroke vården som undersköterska och det har varit otroligt tung vård sista tiden. Det blöder mer om dagarna när jag rör på mig och det övergår till mindre blödningar/bruna flytningar på kvällen när jag sitter still i soffan och ser på tv. Är livrädd för missfall, men samtidigt så känner jag mig gravid och har kvar mina gravidsymtom. Plussar fortfarande på graviditetstestet, (var tvungen att göra ett imorse) och jag pratade med läkaren igår i telefon som trodde att jag hade sköra slemhinnor och blöder mer på grund av sprutorna och tabletterna, men samtidigt så blir man orolig. Är det någon mer som har upplevt samma? Tacksam för svar