Hej hej!! Orolig och nyfiken tjej här! Försöker bli gravid ..alla påpekar att man ska sluta tänka på de så händer de ..men nja, de är lite svårt och inte tänka på de! Ursäkta ifall de blir för mkt info 🙊 Hade ÄL den 12/8-18 ..varit tillsammans med min man 9/8, 12/8, 13/8, 14/8 Tre dagar efter ÄL ..känner jag en otrolig obehag och mår illa! Känner att jag har svårt för att prata då jag mår så illa. Nästa dag börjar jag få något otroligt ont i magen ..precis som mensvärk! Känns som om mensen kan komma vilken minut! Så nu har jag illamående och mensvärk ..brösten ömmade 1-2 dagar (de va spända och gjorde ont, kunde knappt röra mig själv). Jag har sex med min man igen den 18/8 gå på wc och de blöder? Inte så mycket ..men de kom en lätt mensblödning! Därefter ingenting, har dock haft illamående och mensvärk. Sen 18/8 så har jag haft ”mini blödningar” alltså på pappret när jag kissar om morgonen ..och inget på dagen. De senaste 2 dagarna har jag börjat få bruna flytningat när jag går och kissar. Precis som jag brukar få lite innan mensen (vilket inte ska komma förrän 5 dagar). Fortfarande ”mensvärk” och smärtor i ryggen! Hur ska jag tolka detta?? Vill så himla bli gravid ..de är ngt jag velat så länge! Men jag vill heller inte hopps på för mycket! Har tagit 2 grav-tester då jag hört att vissa gånger kan de visa så tidigt ..men bägge gånger va de negativt :( Pls pls ..kom gärna med era erfaringar och vad ni tror Kramar