Hej! När jag letar hotell för 2 vuxna och 3 barn (varav 2 behöver säng och 1 kan sova i vår) så verkar det jättesvårt att hitta (utom Scandic), Men min fråga är egentligen... Om jag hittar ett bra hotell och bokar för mig, maken och de 2 stora barnen - vilka alternativ finns då? (verkar flummigt, jag vet - men det kommer några alternativ nu): * ska man bara "dyka upp" med 3 barn och säga "vi tänkte att hon skulle sova i vår säng, så därför bokade vi ingen säng till henne" dvs spela dum... * ska man ringa och fråga hur de ställer sig till detta dilemma - och "riskera" att åka på bokning av 2 rum vilket spräcker vår budget... * ska en vuxne checka in och sen är man "diskret" med att få in barnen tex genom att de åker hiss direkt från garaget... Vid frukosten lär de ju synas iallafall.. Och sista frågan - är det olagligt? Finns det viktiga regler för tex brandskydd som gör att man ALDRIG får överskrida antalet som rummet är godkänt för? Någon som vet något???