Nu har vi hållt på i nio månader och fått ett missfall. Missfallet känns ibland som en skön bekräftelse på att jag faktiskt kan bli gravid, och andra dagar bara som ett nederlag. Hade första mensen för två veckor sen men fick inget utslag på ägglossningstest innan det. Enligt min tidigare menscykel (innan jag blev gravid) borde jag ha ägglossning i morgon, men clearblues digitala test som visar fyra dagar har inte visat något än. Är det normalt att det är så här efter missfall? Jag vet att man inte utreder innan det gått ett år av en anledning, men det som stressar mej (vet att man inte ska stressa upp sig, men hur många klarar av att ta det lugnt och inte tänka på det egentligen?) är att jag inte har nån koll på min kropp, plus mina och min mans arbetstider som gör att vi inte har så lätt att få till det regelbundet. Det blir oftare två dagar på raken och sen uppehåll i 1-1,5 vecka än varannan till var tredje dag som rekommenderas för att öka chanserna. Att slappna av och inte ta ägglossningstest funkar liksom bara om man kan ha sex varannan till var tredje dag. Förlåt för mitt långa inlägg. Vet inte var jag vill komma mer än att jag börjar bli less på att min kropp inte funkar. Alla tips som ökar chanserna tas tacksamt emot!