Vet inte riktigt om detta inlägg passar här, men försöker iaf… jag är gravid nu i vecka 11 & studerar just nu på distans, ett plugg som jag inte alls trivs med. Har sedan innan lidit av depression som blivit värre nu pga plugget och även en del av tankarna kring graviditet och hur jag kommer vara som förälder. Vill därför hoppa av plugget då jag inte trivs & vill jobba eller bara göra något annat, om jag hade fått bestämma hade jag velat varit hemma men behöver pengarna… har ni några tips på jobb som är enkla att söka och där dom faktiskt kommer acceptera någon som är gravid, känns omöjligt, vill helst jobba hemifrån men inser själv att det kommer vara ganska svårt. Eller om man på något sätt kan få sjukpenning… men vet inte hur det går när man studerar, mår verkligen inte bra & känner mig helt ensam i mina tankar