Är en vanligtvis positiv person som sällan mår dåligt. Men har haft en riktigt tuff höst som började med utmattning (fick aldrig det diagnoserat då min BM och deras läkare sa att det var vanligt att vara trött.) i samband med att jag blev gravid. Mådde bara sämre och sämre. Kunde inte stiga upp alls vissa dagar och behövde sova några timmar efter minsta lilla (så som plocka ur diskmaskinen). Efter månader i sängen blev det inte bättre. Började fundera på vad som verkligen var fel då jag också började få panikattacker och inte kände någon glädje till något alls - inte ens till den lilla i magen. Hittade att gravid-depression faktiskt är en sak- men det står knappt något om detta. Mådde bättre en kort period men nu är det lika illa igen. Ingen aptit, panikattacker och så utmattad - trots att jag bara går hemma. Kan knappt prata med sambon om detta då det knyter sig i hela kroppen så fort jag ska ta upp ämnet - ännu värre med min BM. Någon annan som upplevt liknande? Är så rädd att det ska bli en förlossningsdepression av det hela...