Gravid i vecka 20. Vaknade inatt av fruktansvärd smärta i magen (inte i livmodern) och att jag kände mig kräkfärdig. Skötte magen tre gånger mellan klockan 03,”.00 och 06.00 och alla tre gångerna var det som vatten som bara rann av mig. Jag började med järntabletter (Niferex) för snart tre veckor sedan och har sedan dess varit lös i magen och avföringen har luktat väldigt illa, antar ett detta beror på tabletterna. Man åter till inatt, såhär illa har det inte varit sedan jag började med tabletterna och nu idag är jag rent slut och matt i hela kroppen. Har inte behövt sköta magen mer sen kl 06.00 men känner mig inte bra. Jag funderar på att låta bli att ta järntabletterna nu i några dagar för att se om det är dom som orsakar detta. Men min fråga är, vet ni om det är okej att ta 1-2 st Imodium mot lös avföring när man är gravid? Fick stanna hemma från jobbet idag för att jag inte visste om magen skulle hålla sig i schack eller inte..