Hej! Jag är i gravidvecka 40 (39+2) och är beräknad den 19e Mars att föda. Det jag har fått höra från majoriteten är att min magen inte sjunkit tillräckligt, verkar vara deg enda alla har intresse för just nu, att nämna. Enligt mig så har min mage sjunkit jämfört med tidigare veckor men alla säger att den ska sjunka ytterligare. Har även fått höra att jag kan behöva göra kejsasnitt då min magen inte sjunkit tillräckligt. Vår lilla sin fixerade sig i v. 33, jag har haft foglossning sen början av 5e månaden, jag springer på toa hela tiden, barnmorskan säger att livmodern följer linjen precis... Jag får en himla massa kommentarer att jag inte är så stor så har börjat instämma när jag får kommentaren bara för att få tyst på dem. Min fråga är... Vad har ni för erfarenhet med att magen sjunker eller inte i samband med vaginal förlossning?