Hej! Undrar om det är nån här som fått ryggproblem efter eda/spinal? Fick i våras göra akut snitt som slutade med att jag blev sövd ändå men vägen dit vart lite knepig. Fick totalt 3 EDA och dem ägnade ca 30 minuter att göra flera stickförsök att sätta spinal. (Hade totalt 12 blåmärken av stick i ryggen allt som allt efter) 😅 Nu lite mer än 5 månader senare har jag förutom ständig ryggsmärta också känselbortfall på vissa punkter i ryggen, kan få som en strålande känsla från nedre delen av ryggen (området där sticken gjordes) som sedan stålar upp i nacken upp till hårfästet och kroppen låser en kort stund innan de släpper lite smått bultandes i ryggen. Jag hade inga problem med ryggen innan min förlossning 😫 Var på återbesök och hade postpartum samtal och nämnde detta och fick en remiss med tid till narkosläkare som ska kika på min rygg i veckan nu men tänker om det kanske är nån i likande situation? 😟