Hej allihop! Jag har tröttnat ganska rejält på min sambo.. Sen sonen föddes har jag tagit varenda natt och morgon med honom (vilket kanske är ok eftersom jag samsover med honom och somnar med honom samt att min sambo förut jobbade 30 h kväll/natt) men nu gör han inte det längre (jobbar ca kl 15-22) men när han är ledig sitter han gärna uppe och spelar dataspel halva nätterna och går upp sent på dagarna. När sonen var yngre kunde jag tex bara sova 3 h per natt pga att jag blev väckt av sonen och sen fick jag vänta på att min sambo sov till kl 14 och sen skulle han duscha 1 h sen skulle vi äta , sen skulle han sitta på toa typ 2 ggr 20 minuter åt gången och sen behövde HAN som fått sova 6-8 h vila innan nattjobbet... i somras var han dessutom ledig i 8 veckor (föräldraledig/semester) men det var likadant då. HAN skulle spela, han ska duscha 1 h, HAN ska spela även när sonen är vaken för han är ändå så "mammig".. Tilläggas kan att jag studerar 100% men måste även ta hand om sonen 95% för min sambo bara bryr sig om sig själv. Han kan till exempel när jag bett om att få avlastning, låta sonen gå runt och gråta för att pappan ska spela klart ett "game"..