Hej! Har en 4 månaders prinsessa som jag helammar. Hon äter med ca 2-2.5 timmars mellanrum, både dag och natt. Var hos BVC idag och ssk tyckte det var väldigt ofta och tyckte vi skulle försöka låta det gå längre tid mellan målen. Hon föreslog att man kunde ge ersättning som sista mål på kvällen så att hon blir mer mätt och sover en längre period innan nästa mål.( en dröm för mamma som gärna skulle vilja sova mer än 1.5 Tim i sträck) Till min fråga.. min dotter lägger sig vid 20 tiden på kvällen och somnar för natten..om jag ammar henne till sömns som vanligt hur gör jag nästa mål då, sista innan jag lägger mig? Dottern sover ju, ska jag ta upp henne i famnen och ge flaskan eller låta henne ligga kvar som om hon skulle fått amma? Hur gör man med rapning efter? Borde vara stor risk att man väcker barnet tycker jag om man ska lyfta upp och hålla på, eller? Hur gör ni!? Har ett äldre barn som "växte upp" på ersättning, minns verkligen inte hur jag gjorde med honom! Man glömmer så fort.