Jag undrar om det är någon fler än jag som har problem med foglossning efter förlossningen? Jag har haft mycket problem med mitt bäcken i flera år då jag vred in det då jag tig emot en nyopererad patient som svimmade, den enda som lyckats att få till mitt bäcken är mun osteopat som jag går hos en gång/år. Under graviditeten hade jag mycket foglossning och jobbade 50 % därefter heltidssjukskriven. Kunde inte vända mig själv i sängen ens. Nu tre månader efter förlossningen har jag lite mindre ont men ingen skillnad från efter förlossningen. Gick ju minst 2 timmar per dag för ut men nu fixar jag knappt 25 minuters promenad. Jag vet ju att det kan ta tid innan det blir bättre och jag ska prata med min läkare senare oxå. Men vill bara höra om ni har något tips. Vågar man gå till någon som kan fixa till typ sjukgymnast eller liknande eller ska man vänta? Akupunktur? Tips?