har ett litet problem. vi har en maxi cosi cabriofix till vår son. googla så ser ni hur den ser ut. Den finns en liten rundad "huvudkudde" som går omkring huvudet och en liten rumpkudde. detta är ju babyinsatsen. Min son är nu 2,5 månad och har växt 10 cm sen födseln och jag tycker fasen han sitter helt nerklämd i babyskyddet. Frågade på bvc men de visste inte heller hur han skulle sitta.. Jag provade ta bort babyinsatsen men då blir stolen lite väl djup och då försvinner ju det där stödet runt huvudet som han ska ha från babyinsatsen.. när tog ni ut era insatser hur gamla var bebisarna då? Jag vill inte åka bil med honom just nu då jag tycker att han kläms ihop så pass, men när man som sagt tar bort kudden så blir stolen lite stor. Han protesterade lite sist vi åkte och gallskrek mitt på motorvägen .. men det kan ju ha varit nåt annat för han blev lugn då han fick nappen.. fan vad svårt det är. ska vi behöva köpa ett helt nytt babyskydd eller vad gör man