Hej, jag är v. 4 och nyligen fått veta att jag är gravid. Jag har två missfall bakom mig. 34 år och vi har försökt få barn länge. Häromdagen så gjorde jag misstaget att jag drack 3 gånger mer kaffe än vad jag brukar. Eftersom det ena var en dubbelespresso så har jag räknat ut att jag fick i mig ca 500mg koffein vilket är mer än bubbla rekommendationen som ligger på 200mg/dag. Eftersom jag inte brukar dricka så mycket kaffe så fick jag hjärtklappning när jag skulle lägga mig och svårt att sova. Efter det kom ångesten som sköljde över mig som en kraftig våg och jag fick svår panikångest till och från. Också känt att pulsen i allmänhet har stigit sedan dess. Så inte nog med att jag tog en överdos av koffein så aktiverades mina stresshormoner också som ju måste ha påverkat graviditeten tänker jag. De första veckorna händer mycket med embryot som utvecklar hjärnan, hjärtat och egentligen all grund för utveckling. Tänk så har jag orsakat fel på det så det blir eller blivit ett uteblivet missfall? Mina bröst har slutat ömma. Jag är jätte orolig och känner mig så dum och naiv som drack så mycket kaffe som i sin tur triggade ångest och stress.