Hej! Jag och min sambo planerar att försöka bli gravida. Jag har PCOS, och väldigt glesa menstruationer (0-4 ggr/år) naturligt. Har ätit p-piller i ett halvår drygt, då min läkare ville att jag skulle göra det för att minska risk för livmodercancer (?). Jag mår otroligt mycket bättre med p-piller, då mina värsta pcos-relaterade symtom minskat, bland annat behåringen som minskat drastiskt. Min fundering är om det är värt att åtminstone försöka bli gravida på egen hand, eller om jag ska kontakta läkare för att diskutera om jag kan få letrozol utskrivet. Sambon vill helst att vi försöker själva först, men jag tycker det känns hopplöst då jag så sällan har mens/ägglossning själv. Jag är bara rädd för att vi kommer gå väldigt länge utan att kunna bli gravida på egen hand, och att mina pcos-symtom dessutom kommer bli värre under denna tid. Hur hade ni gjort? Åtminstone testat själva, eller kontakta läkare på en gång? Vet att man i normala fall ska ha testat bli gravida i minst ett år för att få letrozol utskrivet (eller hjälp med att bli gravida över huvud taget), men att det ibland görs undantag för folk med bland annat pcos. Någon som varit i samma sits? Hur har ni gjort? Ja, jag vet inte om ni hänger med i min osammanhängande text. Känner mest att tankarna snurrar, och att jag skulle bolla lite tankar.. :)