Hej Mitt barn på 3 månader brukade bajsa var tredje dag och nu har han inte bajsat på två veckor. jag ringde till BVC som sade att det var helt normalt när man helammar att barn inte bajsar så ofta och att två veckor är helt ok. Jag ringde istället till barnläkarmottagningen som sade att det inte får gå så långt tid innan barnet bajsar. Så jag åkte in med lillen och han fick klyx. dwt hjälpte honom och han bajsade. sedan fick han laktulos som läkaren sade att jag ska ge honom 1 ml på morgonen och kvällen, jag har gjort det nu i tre dagar och det har nu gått en vecka sedan han bajsade sist. Går ej att göra prick test då han är för liten enligt läkaren. Jag har försökt med massage och allt möjligt men det hjälper inte. han har inte ont i magen och gråter inte pga smärtor. Tvärtom är han glad och pigg. På nätterna rör han på sig mycket när han sover men vet inte om det beror på det. han pruttar mycket och det luktar illa. Jag äter inget med mjölk. Är det någon som haft samma problem?