Hej! Är i vecka 36 (35+1). I söndags eftermiddag fick jag som molande mensvärk i korsryggen och hela magen blev hård. Smärtan släppte aldrig den dagen utan jag hade värkar som kom och gick med cirka 5 st på en timme och tillslut åkte jag in till förlossningen och blev undersökt av läkare som såg att livmoderhalsen var sluten och att där inte var någon påverkan på livmodertappen, men det betydde inte att de inte kunde braka loss senare under kvällen. Fick åka hem och smärtorna fortsatte till kvällen efteråt. Tyckte att vissa gjorde mer ont och höll i sig cirka en minut, vissa värkar fick jag andas igenom. När jag skulle sova igår så kom 3 värkar på tio minuter och dessa ökade i smärta, kom från korsryggen och gick framåt i magen som ett bälte. Dessa höll i sig cirka 45-60 sekunder. Sen somnade jag och nu under dagen har det varit lugnare. Har fortfarande som molande mensvärk i ryggen. Kan det vara något på gång? Eller är detta förvärkar? Någon som varit med om samma? Tack på förhand och god fortsättning!