Hej! Vi har en liten tjej på drygt 3 månader. Hon är i allmänhet väldigt lugn av sig. När hon blir hu geig gnäller hon bara, det blir aldrig riktigt skrik. Men! När jag och sambon tar med henne hem till hans eller mina föräldrar så blir det alltid ett skrik där hon ser arg/frustrerad ut. Hon biter oftast ihop munnen och skriker/morrar genom den eller så är det högt gällande skrik, lugn 10 sek, gällt skrik, lugn 10 sek.. Vi fattar verkligen inte vad det är. Hon får aldrig dessa skrik hemma! Vi har funderat på om det blir för många intryck? Men till saken hör att jag tog med henne till jobbet i veckan. Jag arbetar som lärare och hälsade på min klass så de fick se vår tjej. Det var både elever och kollegor som tittade på henne men hon var lugn. Efteråt somnade hon och sov säkert i tre timmar. Hon blev aldrig frustrerad. Varför reagerar hon då så kraftigt när vi tex sitter hemma hos mina föräldrar och fikar? Känner någon igen sig?