Jag är en av dom 30% kvinnor som är bärare av GBS (Grupp B-streptockoker) och de är nämligen så att de har bildat en infektion i urinen som gör ont utav bara h*lvete fick först en tid på Fl och där skrev dom ut medecin åt mig som jag skulle äta 2grr om dagen i 7-dagar.. Men de hjälpte inte utan blev nästan värre. Fick åka in akut till Fl i tisdags sent på kvällen där dom gjorde en ny undersökning och fick med mig nya mediciner hem som jag också ska äta i 7-dagar men 4st om dagen istället. NU börjar jag bli bättre men de gör fortfarande ont (lixom trycker neråt när ja kissar och har konstant "mensvärk" + riktigt jobbiga samandragningar) Så nu börjar jag bli orolig är i v26 (25+3) och undrar om jag kommer få dethär fram o tillbaka under hela graviditeten? har ju läst att risken är väldigt stor att Gbs infektionen smittar barnet vid fl och de vore ju en mardrömm om vårat barn blir sjukt. Dom säger ju att antibiotika droppet skall sättas in 4/h innan vattnet går, men om ja inte hinner in i tid kommer barnet bli smittat då? Snälla snälla någon som vet och kanske själv har vart med om o bära på GBS under graviditeten