Pojkens högra öga har sen 8 dagar tillbaka haft massa gul gegga som samlas när han sovit. När han vaknar måste jag göra rent ögat så han kan öppna det ordentligt. Det droppar också hela tiden och där dropparna rinner ner blir också gult och hårt. Jag rindge precis 1177 o dem sa att jag skulle avvakta tills imorgon. Hon sa att det brukar inte vara något men då det är en prematur så vill vi nog kolla,men kolla hans temp om det va högt skulle jag åka in till akuten.(som e fullt med barn enligt 1177 och jag skulle behöva vänta länge) temp va 37,3. E de högt? Han äter bra och har under senaste dagarn sovit från 24:00 tills 08:00 vaknar snuttar lite sen sover till 12:00 e vaken tills 14:00 men sover sedantills 17:00 e vaken 2 timmar till sen sover till 21:30 kanske, vaken igen 2 till 3 timmar off och on, tills 24:00 då han sover sitt lååånga pass igen... e sömn rutinen på grund av ögat? Infektion som gör honom mer trött? E super orolig. Någon som haft något liknande ?