Jag har en 7 månaders liten tjej. (Jag är första gångs förälder) Hon dricker inga stora mängder välling, äter inte gröt, tar inte napp, hon äter knappt någon fast föda, tycker om de man erbjuder, men äter inga mängder, kladdar med maten men stoppar den inte i munnen, allting annat åker däremot in, hon ålar halvt som halvt, byter riktning, kan vända sig men hon gör det sällan, sitter själv, står på knäna och gungar, älskar att stå upp, älskar att vara hos mamma, jag ammar, hon suger, hon är pigg på dagarna, pigg på kvällarna, pigg på nätterna, jag ligg-ammar henne till sömns, vi har fasta kvällsrutiner som vi följer dagligen, hon lägger sig senast 19.30. Nu de senaste dagarna ligger hon bara och vrider och vänder på sig, nyper på bröstvårtan och jollrar tills jag går upp, vi går inte och lägger oss igen förens hon börjar trött-gnälla/gråta. Vi har provat att samsova nu så hon kan ta bröstet när hon vill, ibland går det, ibland inte. Just inatt är en sån natt där det inte funkar, och jag bara känner. Gör jag något fel?, vad gör jag för fel? Har hon något fel? Isåfall vad? Hon är väldigt oförutsägbar, jag vet liksom aldrig hur hon vill ha det från dag till dag. Vad ska jag göra?