Någon som har blivit gravid fort efter en förlossning? Hur gick det för er? Jag var i januari gravid med min första son i vecka 25+2, var med i en stor trafikolycka, vi frontalkrockade med en annan bil i 70km/h. Fördes akut till sjukhus och det visade sig att min son brutit ryggen, jag blev sövd och de tog ut honom med kejsarsnitt. Min lilla kille tog två andetag men dog tyvärr efter upplivningsförsök i 30 minuter.. Det är en otrolig sorg just nu men allt vi längtar efter är ett få bli gravida igen, det har gått 4 veckor och 1 dag sedan förlossningen och jag fick ett väldigt starkt streck på ÄL testet idag!! Vi vill verkligen försöka direkt men så rädd att jag ska bli snittad igen - vill INTE det! Är väl större risk att bli snittad om livmodern inte hinner läka så länge? Någon som fått väldigt täta barn? Hur gick det för er och hur långt efter förlossningen blev ni gravida? Något tips på när vi får försöka igen? Kommer inte försöka denna ägglossning men vet inte om jag kommer kunna hålla mig nästa och att vi provar redan då kanske.. Allt vi längtar efter är att få höra ett litet hjärta slå där inne i magen igen