Hej på er! Jag och min sambo (25 och 27 år) har under cirka 1 år haft en enorm barnlängtan och har sedan tidigare detta året beslutat att vi vill försöka bli gravida till 2021. Men att vi vill avvakta tills dess att jag får en fast tjänst. Nu till mitt dilemma. Jag tog grav-test i lördags vilket visade positivt (trots skyddat samlag, och jag är nu oerhört kluven över vad jag/vi ska göra. Jag tog examen från högskolan i juni och arbetar sedan dess heltid på min arbetsplats som jag även arbetat på under studierna. Jag har tidsbegränsad anställning året ut, och därefter har jag tidigare fått besked om att min tjänst antingen kommer förlängas (tidsbegränsat) eller övergå till tillsvidare men jag avvaktar info. Min sambo är tjänstledig från sin fasta anställning pga studier och är klar i mars, och kommer då återigen återgå till 100% arbete. Vi har god inkomst, stabilt boende, varit tillsammans 7 år (varav 4 bott ihop). Är det någon annan som har varit i samma situation? Hur löste ni det i så fall?