Jag har jobbat som timanställd på en kommunal skola i 4 år. Jag har hunnit få ett barn och kommit tillbaka till jobbet. Dagen efter skolan stängt för sommaren plussade jag på gravtest. Vad kul med ett barn till tänkte jag! Sommaren har gått och jag har gått hemma och funderat, som jag alltid gör på sommaren, om dom kommer ringa mig från jobbet och be mig komma och jobba när skolan börjar. Och så fick jag samtalet jag väntat på i 4 år! Min chef ringde för ca 1 vecka sedan och erbjöd mig en fast anställning på heltid. Tackade ja med en gång såklart och jag var så glad. Nämnde inte då att jag är gravid. Imorgon börjar jag jobba igen. Men som fast anställd. Ska skriva på anställningsavtal imorgon när jag börjar. Men nu är jag så nervös och olrolig. Min chef vet ju inte att jag är gravid. Kan hon ångra sig nu? Jag måste ju berätta snarast då jag är i v 15 nu och det redan syns. Nog för att jag jobbat där som vikarie och på timmar i 4 år, men komma första dagen som fast anställd och berätta att man är gravid.. Någon som varit i samma situation eller liknande? Kan jag få problem med att behålla jobbet som jag knappt börjat på?