Hej allesammans! Jag är en 20 årig tjej som för tillfället läser T1 på juristprogrammet på uni. Jag och min sambo blev gravida (trots p-piller) i Augusti, och vi fick tyvärr missfall i vecka 6 innan vi hann ta något beslut. Nu innan mensen och allt kommit igång har jag nu plussat igen och beräknas vara gravid i v.5 och vi diskuterar hur vi skall göra. Min fråga till er är hur det fungerar att läsa på högskola/uni samtidigt som man är gravid och sedan när man får barn? Jag och min sambo har ett väldigt starkt och bra förhållande. Han är 32 och stöttar mig i alla beslut, så vi diskuterar ju från olika perspektiv. Fungerar det att läsa 100% vid graviditet och hur gick det för er? Kommer inte ta examen förräns om 5 år så knotten hinner börja förskolan innan jag tar min examen. Behöver bolla lite idéer med er! Massa kramar!! Mvh, juriststudent ❤️