Är nu gravid v. 6+2, har till och från de senaste veckorna haft lite rosa aktigt i flytningarna. Kan ha lite så en dag, kommer endast på pappret när jag sitter på toa, oftast händer det när jag är på jobbet. Sedan kan det gå två till tre dagar utan något alls. Har inga magsmärtor, och är lite svullen om magen på kvällen, har andra gravidsymtom också vilket känns skönt. Lite ont i svanken när jag gått och stått mycket. Ingen klåda eller så i underlivet heller, vet ju att det kan vara så här under första trimestern men har aldrig upplevt detta med mina andra två barn just med rosa aktiga flytningar. Vi väntade barn nu i september i år men pga infektion som satt sig på moderkakans slemhinnor så fick vi tyvärr sätta igång mig i v.19 De kan inte hitta något som är fel, har varit på kontroller, cellprover etc. De har också kollat äggstockar, livmoder osv. Vi hade helt enkelt otur. Ska in till kvinnokliniken nu den 28/11 då de vill göra extra koll och extra ultraljud på mig, känner mig inte särskilt orolig men funderar på om fler har haft/upplevt/varit med om detta. Hur har det gått för er och slutade de rosa flytningarna? Dela gärna med er av egna erfarenheter.