Jag skriver i detta forum igen, i princip samma inlägg som tidigare dock hittar jag inte mitt andra inlägg ( någon som vet hur man hittar sina övriga inlägg man har skrivit?) Men nu till min fråga, jag och min man har försökt att bli gravida i ungefär 3 ägglossningsperioder. Månaden innan denna så hade jag massor med gravid symtom, jag var trött, metallsmak I munnen, Molande värk osv osv. Tog flera graviditetstest och alla var negativa förutom 1. Var så osäker på min kropp så jag bokade tid hos kvinnokliniken och fick information om att jag har varit gravid men att jag inte är det längre ( hjärtkrossad) nu är jag tillbaka i exakt samma mönster. Metallsmak I munnen, illamående, tröööött, vill knappt äta pga vill bara spy, kan inte dricka kaffe ( mitt älskade kaffe ) och vanlig mat för att magen vänder sig ut och in. Ja ni här ju. Jag ska ha mens på söndag enligt min Flo app och tog ett gravtest från CB imorse men det var negativt. Är det någon som varit i samma sits? Eller är det någon som har negativa test men fick positivt någon/ några veckor senare? Sist jag skrev ett liknande inlägg så fick jag höra att jag var skengravid ( vilket inte alls stämde överens med verkligheten så jag undanber skengravid-kommentarerna tack ❤️)