Hej! Jag har precis fått reda på att jag är gravid i vecka 6 och min sambo vill inte behålla barnet. Jag har inte tagit preventivmedel men vi har varit noga med skydd men tydligen inte tillräckligt. Vi har varit tillsammans i 4,5 år och har båda bra jobb. Vi har tidigare gått igenom en abort som tog väldigt lång tid för mig att komma över då jag även då ville behålla barnet. (Har även gjort en i mina yngre dagar) Men pga hans panik av den plussande stickan och efter många långa samtal bestämde vi oss för abort. Nu två år senare reagerar han på samma sätt och få riktiga ångest attacker och säger att han vill ha barn med mig och vill leva med mig men inte nu. (Vi båda är 27) jag kan inte tänka mig att göra en abort för att sen efter ett, två eller tre år försöka igen och vem vet hur det funkar med allt då. Jag känner mig egoistisk och får riktig panik av att se han så ledsen men jag vill verkligen behålla det här barnet. Han säger att han kommer må dåligt under hela graviditeten och inte kunna vara glad... allt jag vill är att vi ska vara lyckliga i det här, som jag innerst inne är. Behöver bara få råd i hur jag ska tänka ?? :(