Hej alla :) Jag är ny här och har läst mycket trådar och man verkar få så bra svar och stöd härifrån av er så jag tänkte efterlysa lite tips. Jag är gravid i vecka 9 med den första och är superlycklig men har svårt att acceptera att kroppen förändras. Jag är van att träna och åt innan jag blev gravid 3 mål om dagen med lite kolhydrater. Sen jag blev gravid så äter jag nästan dubbelt så mycket och sen 2 veckor tillbaka har jag tränat 1 gång. Jag är alldeles för trött för att träna eller käka lågkolhydratdiet och jag får ångest varje gång jag ätit och inte rört på mig. Min sambo fick trösta mig nästan hela eftermiddagen för att jag va så ledsen över detta. Jag har läst att man som gravid klarar sig med ett extra äpple per dag utöver ens vanliga kost, men hur kan det stämma när jag måste äta 6 gånger om dagen?! Sitter hungern i huvudet?