Vaknade 20 i 7 imorse av att bebis bökade och buffade något helt galet. Somnade om efter 30 minuter ungefär och när jag vaknade nu vid 10 tiden då sparkade han på helt andra ställen och magen är alldeles mjuk. Han har legat med huvudet neråt sen v 33 men inte fixerat sig. Nu är jag orolig att han vänt sig till säte men en vän sa även att han bara kan ha snurrat runt och ligger nu fixerad. Jag gick in i vecka 38 igår. Har i 2 veckors tid haft så himla ont i underlivet. Känns som något är brutet. Min bm trodde de berodde på att han inte är fixerad utan ligger och trycker med hela sin vikt neråt. Nu har jag inte alls den känslan längre. Det är ömt men de bränner inte och svider så som innan. Har tid hos bm om lite mer än 1 vecka. Tänkte be om ett ultraljud då för att se vart han har tatt vägen. Ska jag vänta tills dess eller ringa BM?