Min mens uteblev denna månad och strax efter detta började jag ta RFSUs gravtest. Jag tog dem flera gånger med någon dags mellan rum och alla visade negativt. I lördags (7 dagar efter BIM) tog jag ett test från Celarblue med veckoindikator som visade 2-3 veckor. Dagen efter tog jag ett nytt från RFSU som utöver kontrollstrecket även visade ett VÄLDIGT svagt streck efter flera minuter. Jag tänkte ha is i magen och ta nästa test en vecka senare, men lyckades inte hålla mig längre än till igår (11 dagar efter BIM samt 4 dagar efter förra Clearblue-testet) och den visade fortfarande 2-3 veckor. Nojig som jag är bokade jag in ett blodprov för hCG igår (fortfarande 11 dagar efter BIM) som visade 1 280 IE/L. Känns inte det här lite lågt? Enligt apparna var jag i vecka 6+0 igår och enligt referensintervallen jag fick från stället jag tog blodprovet på står det att man ska ha 1 500-53 000 IE/L i vecka 6. Det enda som gör att det känns lite bättre är att jag tog ett nytt RFSU-test idag som snabbt visade två lika starka linjer. Jag har aldrig varit gravid förut och är så otroligt nojig att någonting ska vara fel... Vad är era tankar och erfarenheter? Ska jag vara orolig?