Hej! Vill bara skriva av mig, känner mig så ensam och så ledsen. Jag har haft blödningar i 3 veckor. Vet inte varför. För 2,5 vecka sedan hade jag och sambon sex. Igår gjorde jag ett gravtest som visar gravid i vecka 1-2. Pga blödningarna så ringde jag gyn, imorse var jag där och gjorde kissprov och undersökning. Undersökningen visade Pcos, och en blodansamling. Samtidigt skriker en sköterska ifrån dörrhålet ”negativt!”. Blev såklart helt förstörd då jag och sambon försökt skaffa barn i 7 månader. Läkaren ville försäkra sig och säger att vi ska göra blodprov också. Under dagen så har jag sett på 1177 att svaret har kommit. (Se bild, http://www.bilddump.se/bilder/20200325153420-95.140.187.121.jpeg ) Låter väl positivt tänkte jag? 90 och man ska ha över 50 för att vara gravid.. Nu ringde hon och sa att det ser ut som att jag är eller har varit gravid, i vilket fall som helst så är isf fostret ofriskt, hon sa att de tex kunde vara utomkvedshavandeskap. Jag ska tillbaka på fredag för ett nytt blodtest och se så värdet har gått upp. (När man googlar om havandeskap så står de att man har riktigt ont osv, jag har inget ont alls?) Men de kan ju vara något annat somsagt.. Jag hittade denna sida https://www.google.se/amp/s/www.billiga-tester.se/nyheter/hcg/amp/ där de står vad om är ”normalt” hcg värde i vecka 4 som jag isf skulle vara, där står de 40-1000. Då är ju jag inom ramen? Har jag inte rätt? Sen är jag såklart ändå super orolig pga blödningarna.. känner mig bara så ensam som blev så glad pga försökt så länge och har tappat hoppet, sen händer allt det här. & är det ngn annan som har pcos som kan förklara för mig hur man går vidare nu, när man försöker bli gravid? Medicin? Ivf? Känner mig helt lost jag som alltid vill veta vad man ska göra härnäst. Läkaren sa ngt om att det där går vi vidare med isf i höst pga corona och sommar och allt och då kände jag mest nej?! jag kan inte vänta! Privata kliniker har väl öppet i sommar?