Hej, nån som har koll på det här med hcg värde. I måndags var jag till bm för ett första besök. Tog ett urinprov som enligt henne visade något svagare utslag än vad som "bör" vara för den vecka jag ska vara i (Panik i hjärnan!!!) speciellt då mina symtom försvunnit typ helt. Hon tog även ett blodprov som jag endast kunnat se resultatet av på 1177, hon hinner nämligen inte kontakta mig förens början av nästa vecka vilket inte gör oron mindre. Fick igår morse + under dagen en lite mindre blödning så jag tänkte ju direkt utifrån urinprovet att det är missfall. men idag är det bara pyttelite brunt. Om det är rätt räknat går jag in i v. 9 idag, i måndags alltså v. 8(7+5). Mitt hcgvärde var 139225 IE/l* Försökt att googla men då står liksom värdet i någon annan enhet än ie/l? Finns det nån som kan avläsa?