Jag fick en hinnsvepning igår kl.10:00... Sägs ju att om det lyckas så kommer fl igång inom 48 timmar. Min bm sa att hon hade lätt att komma åt livmodertappen som var mjuk och jag är öppen 2-3 cm. Hon kunde känna barnets huvud ca.10 cm upp och den var välfixerad och "icke ruckbar" och fick en teckningsblödning/en bit av slemproppen på handsken... Jag hade starkare sammandragningar i ca 6 timmar efteråt men sen tog det slut. Dock har jag blödit små skvättar under gårdagen och nu på morgonen... Jag gjorde en hinnsvepning med förra barnet också, statusen var då nästan samma... öppen 2 cm och utplånad livmodertapp... Men då fungerade det inte! Han föddes bf+5 (10 dagar efter hinnsvepningen, alltså samma dag som jag skulle gått till mvc för nästa hinnsvepning)   Ni som fått hinnsvepningar, hur var det för er?? Jag har inga större förhoppningar eftersom det inte fungerade förra ggn, men nytt för denna ggn är ju att jag blöder små skvättar... kanske, kanske händer det nåt ändå...