Min son har nu blivit sju veckor gammal och amningen har gått helt okej hittills. Har de senaste två veckorna haft svårare att få till amningen på vänster bröst, vårtan är ofta sned efter amningen och jag känner hur den ”slipas” under tiden han ammar. Försöker korrigera honom men utan resultat. I helgen drabbades jag av mjölkstockning på detta bröst och hade ett helvete av smärta i ett dygn. Ammade massor från det bröstet och nu känns det bättre. Har dock fått blåsor på bröstvårtan, en riktigt stor och vit och flera mindre hudfärgade. Vad ska jag ta mig till för att få de att försvinna? Använder amningsnapp på det bröstet, men tycker att det i princip gör lika ont med gummit som gnuggar mot vårtan. Jag smörjer med Purelan efter varje amning och försöker lufta brösten lite på dagarna. Dock läcker jag endel mjölk så jag blir blöt och kladdig av det. Snälla, har ni några tips?