Min bebis Àr snart 2 mÄnader och vi misstÀnker kolik för han har symtom pÄ det. Vi har vart hos en privat kiropraktor och det visade sig att han Àr vÀldigt stel i rygg och nacke( detta förklarar varför han alltid sover pÄ ena sidan..) men vi trÀnar pÄ det. Han grÄter nÀstan varje gÄng han pruttar vet inte varför. Och nÀr han pruttar kommer det lite bajs. FÀrgen Àr normal. Har testat mycket. Han Àr jÀmt ledsen nÀr han Àr vaken och det enda som hjÀlper Àr att gÄ runt i huset i famnen eller lyssna pÄ vattenkranen. Jag delammar och ger flaska. Nu har jag mÀrkt att han börjar grÄta nÀr han ska Àta ur flaskan eller amma. Ser att han vill Àta men efter 1-2 klunkar skriker han. Maten fastnar typ i halsen. Vad beror det pÄ? NÄgon som vet? Har testat mata i olika rum med olika ljud för att lugna ner honom. KÀnner mig sÄ maktlös och blir sÄ ledsen nÀr jag ser honom sÄ :/ vill Àven tillÀgga att han inte sover sÄ bra pga magsmÀrtor