Hejsan! Som rubriken lyder gjorde jag ultraljudsdelen av KUB-testet i torsdags och då var jag i v. 13+1. Då jag är 28 så hade jag bara i tankarna att testet skulle gå bra men icke. Fick risken 1:215 vilket för mig känns jättehögt (jag vet, det finns mycket sämre odds men jag är ändå så galet orolig och ledsen). Barnmorskan ville att pyret skulle ligga med "näsan uppåt" för att kunna mäta nacken men då den VÄGRADE snurra runt fick hon mäta på fel håll så att säga (hoppas jag inte svamlar för mycket nu) och fick då tre olika värden som låg mellan 2,6-2,83 vilket gjorde att hon tog det högre värdet och därav den höga risken. På måndag ska jag lämna blodprovet (NIPT) och sedan följer två veckor av en fruktansvärd väntan som just nu känns helt olidlig! Jag tror jag bara vill höra lite peppande ord och historier från andra par som varit i samma sits som mig och min sambo för att kunna lugna ner mig lite. Tack på förhand!