Hej på er! Asså jag vet inte riktigt va jag ska tro. Men jag va på mvc idag o så tog hon p-glukos. Den va 8.2. jag sa till henne att jag hade käkat ett äpple på vägen dit. Alltså typ 50 min innan. Hon bara jaa fast det verkar lite väl högt för bara ett äpple. Senaste måltiden innan äpplet var vid typ kl. 9.30. äpplet åt jag vid ca 12.40 och hon tog glucosen vid ca 13.30 så nu ska jag göra en sockerbelastning i v 29 alltså slutet på september början på oktober. Detta va visserligen planerat redan innan då jag tidigare fått ett stort barn 2017, gjorde sockerbelastning 2018 när jag va gravid då men de va inget konstigt med den. men hade hoppats att slippa denna gång.. för jag slapp med dottern för det är så förbannat äckligt att dricka rent socker🤮 Asså vet inte riktigt vad jag ville med texten.. mest skriva av mig o se om nån annan hade någon liknande erfarenhet..?