Är gravid vecka 7. Var på mitt första besök på mvc idag. Första gången jag är gravid. Jag fick reda på att jag hade högt BMI och enligt detta så är jag överviktig. Jag mår bra i kroppen tränar mycket och sen visst är jag kurvig. Barnmorskan sa åt mig att jag inte får gå upp nånting under graviditeten. Jag ska hålla mig på min startvikt 83kg.. hur är de möjligt? Jag frågade om de ens var möjligt och fick till svar att absolut de klarar man av jag vet flera som gjort de. Men i mina öron låter de inte rimligt. Hon pratade sedan om vad jag borde väga efter förlossningen för att få ett godkänt BMI osv. Nu i efterhand känns de inte bra i magen och är väldigt ledsen. Kändes som att hela mötet handlade om min vikt. Har någon haft någon liknande upplevelse vad gjorde ni? Har nån lyckats att inte gå upp någonting under graviditet ? Tips och råd eller bara egna erfarenheter mottages tacksamt.