Hej där. Jag tog 2 kurer med letrozol på mensdag 3-7. Svarade bra båda kurerna men dock utan graviditet. Kur 3 var äggblåsan endast 11 mm. Tog paus över sommaren. Efter den omgången kom min mens och äl inte tillbaka. (Jag hade en lång men regelbunden cykel (43 dagar) med både mens och äl. Fick letrozol ändå!) I september fick jag provera och fick en blödning på dag 10. Började med letrozol igen dag 3. På ul var blåsan 18mm. Dock hade jag inga känningar av äl denna gång som jag haft av min egen äl och med tidigare letrozol. Såsom ömma, spända bröst, flytningar. Blev ingen graviditet nu heller. Blev ordinerad att ta provera, ingen mens kom, blev ordinerad att ta letrozol trots utebliven mens, ingen äl. Nu har jag tagit provera 5 kurer utan blödning. Gyn säger att slemhinnan är tunn för att jag inte producerar tillräckligt med östrogen. Inte pga letrozol. Vad kan ha hänt med min kropp?!?