Jag är i vecka 5 men min man och jag vill till helgen berätta för mina föräldrar. De och även mina svärföräldrar har vetat om att vi vill ha barn tidigt. Min svärfar vet att vi skulle börja försöka efter vårt bröllop i juni. Så det blir kanske ingen jättestor nyhet sådär, men ändå en nyhet. Vi vet att det är väldigt tidigt - men vill ha deras stöd om vi får missfall. Dessutom känner jag som gravid mamma med kontrollbehov att det skulle vara skönt att inte behöva stå till svars angående mat när vi blir bjudna på middag. Skönt att inte behöva smyga kring att jag inte dricker alkohol, kaffe eller är väldigt noga med hygien och råvaror. Men men, nu var det ju inte det vi skulle prata om. Det jag vill ha tips på är hur ni berättade för era nära och kära första gången? Berättade ni på tal om ingenting över en fika eller gjorde ni något roligt av det? Ge mig tips! 😜