Hej Jag har hört att det kan vara ganska allvarligt med urinvägsinfektion under graviditet och att många får missfall pga av detta eller pga av att de äter antibiotika mot infektionen (det går att läsa i olika forum om där kvinnor beskriver sina erfarenheter med detta). Samtidigt när jag läser mer allmänna articklar och sjukvårdsrådgivning verkar det inte nämnas alls. Jag har inte haft några direkta symptom men de hittade bakterier i urinen och ska nu undersöka det vidare, om det är så har det i så fall varit där sedan tidigt i graviditetetn. Har ju varot väldigt trött och kännt mig mycket påverad, kan det ha med det att göra? Hur kan detta ha påverat fostret? Det verkar ju fortfrande vara där/leva, är i vecka 10,5 nu - men har ännu inte gjort ultraljud så har inte sett nåt hjärta slå ännu. Men jag har många symptom och magen växer så verkar som det fortfarande fortlöser. Någon som vet nåt om detta eller har mer info?