Jag har haft förvärkar sedan i förrgår kväll, väldigt oregelbundet och med olika styrka & längd. Längsta var på ca 3.5 min, och den var också värst såklart. Många mindre värkar på ca 30-40 sekunder men oregelbundet som sagt. Har varit intensivt under några timmar för att sen avta i några timmar och så har det hållit på sådär sen i torsdags kväll. Mellan värkarna har jag haft tryck nedåt och MYCKET ”vanliga” sammandragningar. Jag har kunnat sova båda nätterna tack å lov men natten till idag betydligt sämre, inga värkar nattetid men haft mycket mer ont inatt. Pratade med förlossningen igår bara för att rådfråga lite då det är första barnet så jag vet inte alls hur man ska tänka och göra. Hon sa att jag befann mig i min latensfas och gav lite tips & råd. Nu till min fråga, hur länge befann ni er i latensfasen? Och när förstod ni att det började närma sig på allvar? Just nu känns det som jag bara väntar på att det ska dra igång mer regelbundet och vi kan åka upp.