Vecka 41+3, första barnet och jag funderar på hur länge jag kan gå som jag går nu, kan det påverka bebisen eller livmodern på något vis? Jag har haft värkar som går att klocka (alltså värkarna kommer i vågor med toppar, lätt att urskilja från den tidigare molande värken) i en veckas tid nu. För 2 dagar sen släppte slemproppen. På dagarna kommer värkarna mer sällan och inte lika starkt som på kvällar och nätter. På nätterna vaknar jag av värkarna och jag skriker rätt ut, sen tar det en stund så somnar jag om pga utmattning. Värkarna kommer med allt från 5 minuter till 30 minuters mellanrum på kvällar/nätter, håller i sig i minst 1 minut varje gång. Alvedon och värme hjälper inte nu de sista nätterna. Var in på förlossningen för 5 dagar sen och fick en sovdos, barnmorskan sa att min tapp var opåverkad. Vad ska jag göra? Hur länge kan det hålla på så här?