Hej! Är lite trött på dagis... vår dotter är nu två år och har gått på dagis i 4 månader. Och åtminstone 3 dagar varje vecka när jag hämtar henne kommenterar fröknarna hennes bajsande. Första gången blev jag irriterad över hur en av dem uttryckte sig när hon inför min dotter säger att "hon bajsade ner sig totalt". Förnedrande sätt att uttrycka det enligt min åsikt. Men även de andra kommenterar var och varannan gång antingen att hon bajsar två gånger varje dag (hon är där från 09-15), eller att hon alltid bajsar när hon äter, eller att blöjan alltid läcker när hon bajsar. Nu har jag börjat säga att jag va likadan när jag va liten, att jag hellre ser att hon bajsar 2-3 ggr/dag än är förstoppad och att blöjan läcker om den redan är full av kiss när hon bajsar. Men min fråga; hur ofta bajsar era tvååringar? Med vänliga hälsningar Trött på bajssnack