Är i vecka 18 idag och är och har varit så otroligt trött hela graviditeten.. Den senaste veckan har jag varit hemma från jobbet och jag gråter i princip varje dag. Jag är så "trött" på att vara trött. Har hittills inte haft någon bra graviditet utan snarare fått alla jäkla krämpor man kan få känns de som. Har också ett utmattningssyndrom i bagaget och ångest som blivit påtaglig mer och mer. Helt enkelt mår jag inte alls bra. Har kontaktat BM som skall ta prover för att bland annat kolla värden osv. Men jag fattar inte hur jag ska orka jobba. Jobbar även inom social psykiatrin så alltså inom vården men får inget svar på om jag kommer få gå hem efter v. 20 eller ej. Känner annars att sjukskrivning är aktuellt. Hur ska man göra? Hur har ni gjort som mått dåligt? Både fysiskt och psykiskt?? Behöver verkligen råd!