Hej, jag är äntligen gravid efter 1 års försök och 5 tidiga missfall. Mår illa av och till, vissa gånger så pass att jag sprungit till toaletten och trott att jag ska kräkas (men inte gjort det.) men det känns inte som jag inbillat mig att det ska kännas? Det känns bara som när man gått för länge utan att äta typ? är hungrig oftare och känns som att jag blir så hungrig att jag är påväg att spy. Relaterar någon med det? I och med att jag haft 5 missfall är jag väldigt orolig, så jag mår gärna illa och kräks, även om jag skulle bli rent av sängliggande. Hellre det än oron. men nu vet jag ju inte om illamåendet faktiskt beror på graviditeten eller om jag helt enkelt äter mindre nu när jag inte jobbar och har fasta matrutiner? Någon som skulle beskriva illamåendet likadant? eller annorlunda?? Är gravid i vecka 6, 5+3